Rólunk írták


 

penHa szeretné elmondani a véleményét rólunk, itt megteheti.pen2

 


 

4 hozzászólás:

  1. B. Lilla- Pilisszántó

    Kádár János, Barna s Levente az elvárhatónál sokkal nagyobb precizitással, elkötelezettséggel és gondossággal tette a dolgát. A mai világban ez olyan kincs, melyet komoly értékként kell kezelnünk. Remélem, megtartják e jó szokásukat, s a jövőben is a megrendelők maradéktalan megelégedésére dolgoznak majd. Repesett a lelkem, amint láttam Jánost, ahogy szemléli a lebontott tetőt a második munkanapon, s hallottam a zakatolást, amikor fejében összeállott a pontos kép a tennivalókról. Barna úgy megkínlódott a lépcsővel, az eresszel, hogy csuda. Addig nyűtte, mígnem minden szépen a helyére került, nem sorjás, nem ereszt. Levente , úgy igazgatta a fóliát a meglévőhöz, mintha én csináltam volna. Nem tudtam olyat kérni tőle, mit ne tett volna meg. A gránitőrleményes tető szétmarta kezüket , de amikor vissza kellett mászni rá, Barna Levi kezére állott, hogy le ne morzsolja cipője a bevonatot. Kifizettem, amit kértek a munkáért, de a gondosságukat csak meghálálni tudom. Mégegyszer: mindent köszönök.

  2. Szeretném megköszönni Róbertnek, hogy megvalósította elképzelésünket az új fürdőszobánkról. Nem mondom, hogy könnyű dolga volt velünk, de szerencsére türelmes és rendkívül jó szakember. :-) Ő és kis csapata fantasztikus munkát végeztek, a fürdőszobánk pont olyan egyedi és tökéletes lett, ahogy mi elképzeltük.

  3. A konyha , a fürdő és a mosókonyha felújításához kerestünk megbízható és precíz szakembereket. Ahogy ez általában lenni szokott,mi is futottunk néhány kört,amíg megtaláltuk a ház-mestereket. Kezdettől fogva szimpatikus volt a hozzáállásuk és annak ellenére,hogy mi a felújítás alatt a házban laktunk igyekeztek minden munkát úgy szervezni,hogy a legkevésbé zavarjanak bennünket. A munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk és az ismerőseink közül is több hozzáértő ember elégedetten csettintett,amikor meglátta a végeredményt. Határidőre végeztek és olyan rendet tettek maguk után,mintha nem is lett volna a megelőző napokban se fúrás se faragás.:) Mindezt elfogadható korrekt áron. Köszönjük!

  4. Ezúton köszönöm a lelkiismeretesen elvégzett lakás-felújítási munkálatokat a ház-mestereknek. Balogh Ferenc és kollégái becsületes, korrekt emberek, csak ajánlani tudom őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 5 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..