Rólunk írták


 

penHa szeretné elmondani a véleményét rólunk, itt megteheti.pen2

 


 

6 Comments:

  1. B. Lilla- Pilisszántó

    Kádár János, Barna s Levente az elvárhatónál sokkal nagyobb precizitással, elkötelezettséggel és gondossággal tette a dolgát. A mai világban ez olyan kincs, melyet komoly értékként kell kezelnünk. Remélem, megtartják e jó szokásukat, s a jövőben is a megrendelők maradéktalan megelégedésére dolgoznak majd. Repesett a lelkem, amint láttam Jánost, ahogy szemléli a lebontott tetőt a második munkanapon, s hallottam a zakatolást, amikor fejében összeállott a pontos kép a tennivalókról. Barna úgy megkínlódott a lépcsővel, az eresszel, hogy csuda. Addig nyűtte, mígnem minden szépen a helyére került, nem sorjás, nem ereszt. Levente , úgy igazgatta a fóliát a meglévőhöz, mintha én csináltam volna. Nem tudtam olyat kérni tőle, mit ne tett volna meg. A gránitőrleményes tető szétmarta kezüket , de amikor vissza kellett mászni rá, Barna Levi kezére állott, hogy le ne morzsolja cipője a bevonatot. Kifizettem, amit kértek a munkáért, de a gondosságukat csak meghálálni tudom. Mégegyszer: mindent köszönök.

  2. Sürgősen ki kellett festetnem egy 73 nm-es lakást, ami sajnos elég lepukkant volt. Próbáltam találni egy jó szakembert, aki nem horror áron dolgozik és nagyon hamar tud jönni, mert költöznünk kellett. Keresgéltem a neten, hívogattam is festőket, cégeket, de vagy az időponttal volt bajuk, vagy olyan árat kértek, hogy azt hittem új házat építenek…volt köztük flegma, lekezelő és olyan is aki még véletlenül se hívott vissza, bár megígérte.. sok reményt nem fűztem a ház-mesterekhez sem, gondoltam egy ilyen cég biztos megint nem az én pénztárcámból gazdálkodik, de kellemes csalódás ért, mert a gyors és számomra is elfogadható árajánlat után,a kért időben megérkezett Pulai István és munkatársa. Ők legnagyobb szerencsémre nem csak barátságosak voltak, de gyors és remek munkát végeztek. Azóta beköltöztünk és hála nekik, meg egyedi és trükkös ötleteiknek, mindenkinek nagyon tetszik az új otthonunk. Köszönöm szépen itt is a kiváló munkájukat és a kedves hozzáállásukat!

  3. M. Marcella

    A szakembereik segítőkészek és nagyon kedvesek voltak. A lakásfelújítás során, lehetőségeikhez mérten „tisztán” és gyorsan dolgoztak, merem ajánlani őket bárkinek. Köszönöm.

  4. Szeretném megköszönni Róbertnek, hogy megvalósította elképzelésünket az új fürdőszobánkról. Nem mondom, hogy könnyű dolga volt velünk, de szerencsére türelmes és rendkívül jó szakember. :-) Ő és kis csapata fantasztikus munkát végeztek, a fürdőszobánk pont olyan egyedi és tökéletes lett, ahogy mi elképzeltük.

  5. A konyha , a fürdő és a mosókonyha felújításához kerestünk megbízható és precíz szakembereket. Ahogy ez általában lenni szokott,mi is futottunk néhány kört,amíg megtaláltuk a ház-mestereket. Kezdettől fogva szimpatikus volt a hozzáállásuk és annak ellenére,hogy mi a felújítás alatt a házban laktunk igyekeztek minden munkát úgy szervezni,hogy a legkevésbé zavarjanak bennünket. A munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk és az ismerőseink közül is több hozzáértő ember elégedetten csettintett,amikor meglátta a végeredményt. Határidőre végeztek és olyan rendet tettek maguk után,mintha nem is lett volna a megelőző napokban se fúrás se faragás.:) Mindezt elfogadható korrekt áron. Köszönjük!

  6. Ezúton köszönöm a lelkiismeretesen elvégzett lakás-felújítási munkálatokat a ház-mestereknek. Balogh Ferenc és kollégái becsületes, korrekt emberek, csak ajánlani tudom őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.